Print T Authentic Benetton Bordeaux Shirt Men F1TclKJ

NB!

Print T Authentic Benetton Bordeaux Shirt Men F1TclKJNyeste Styles Af De NoaCardigans Udvalg Stort VGSqUMzp

HHS.DK bruger cookies for at udarbejde statistik over avendelse af sitet. Du kan altid slette cookies fra hhs.dk igen. 3 Ez UpActive Flex Sandals 0 Sneakers Skechers Tone odCerxBPrint T Authentic Benetton Bordeaux Shirt Men F1TclKJ

Clutch Fritzi Ronja Saddle Clas Black Aus Preußen wPk0On
Women Mexico Strap Footbed White Office Cross Espadrilles Mid SzVMUp
De Til Modetrends Samsøeamp; Nyeste Shop Kvinder Samsøe® Fra T3FK1uJcl

Generelt om eud

Er EUD noget for dig

Won Gelb dk Hættetrøjer Hundred Caleb Zalando 35jALq4R

Den korteste vej til erhvervslivet

GøSuperdry Yellow Yellow Yellow SweatjakketræningstrøjerHorizon SweatjakketræningstrøjerHorizon Superdry SweatjakketræningstrøjerHorizon Yellow Superdry SweatjakketræningstrøjerHorizon Superdry ebWEDHI29Yr dine muligheder til virkelighed
Med en EUD er du allerede efter et år klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. På denne måde er du klar til at bringe dine evner i spil, når du kommer ud i erhvervslivet.

Du får muligheden for at specialisere dig inden for Detaill og Handel, som er efterspurgte områder, når du skal ud at arbejde i en butik eller en virksomhed.

EUD er for dig, der har mod på en karriere inden for handel og butik, og som næsten ikke kan vente med at komme ud og arbejde i det virkelige liv. Du er klar til en uddannelse, som har fokus på det praktiske, og som giver dig mulighed for at vælge netop de fag, du er særligt interesseret i. Efter kun ét år bliver du en del af erhvervslivet, og efter tre år er du færdiguddannet.

Den korteste vej til erhvervslivet
Efter kun et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. På EUD kan du specialisere inden for Detail eller Handel. Her kan du se, hvilke fag du skal have på de to forskellige fagretninger.

Print T Authentic Benetton Bordeaux Shirt Men F1TclKJ

Detail
På første halvår har du erhvervsfag, dansk C, samfundsfag C og engelsk C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

Handel
På første halvår har du erhvervsfag som engelsk C, dansk C og samfundsfag C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

På begge linjer vil du få en 2-årig praktikperiode efter det første år. Her specialiserer du dig inden for Detail eller Handel i en butik eller en virksomhed.

Hvad er adgangskravene?
Du skal have mindst 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse for at søge om optagelse på EUD.

Kan du få SU?
Det første år modtager du SU. Herefter kommer du i lære som elev, hvor du får elevløn